Agenda Lighthouse Vlissingen

kleuren roosOnlangs is het Lighthouse in Vlissingen geopend. Een fantastische, sfeervolle, lichtplek, gevuld met liefde, schoonheid, en een adembenemende sfeer. Voor januari en februari staan er een aantal activiteiten gepland.

 

 

GENIET-avond in de Lighthouse
Vrijdag 12 januari,  19.30-22.30 uur

Deze avond wordt er een prachtige spirituele film getoond, genaamd :  “the Shack” die je echt zal raken. Een geniet avond met  heerlijke Tulsithee en lekkers.

Een relax avond, je kunt lekker liggen, ontspannen in een fijn samenzijn met elkaar. Na de film de kans na te praten over wat het in je heeft aangeraakt met de nodige aandacht hiervoor.

Bijdrage: €15

breatdeeply

Ademmeditatie

19 januari 19.30-22.00

Begeleid door Marieke
Ademmeditatie, ofwel Quantum Light Breath-meditatie

Dit is een ademhalingsmeditatie op muziek, die een intensieve reiniging van lichaam en geest geeft. Deze meditatie is ontwikkeld door Jeru Kabbal. Je ademt snel, diep en met aandacht waardoor oude emoties, patronen en overtuigingen loskomen. Deze meditatie is diep proceswerk onder begeleiding van Marieke. Hier word ik ingezet als instrument en laat me leiden in wat ik bij ieder individueel mag doen tijdens deze meditatie.

Ademen is Leven. Ademen heeft een grote invloed op ons emotionele leven, ons bewustzijn, onze energiehuishouding, op de verbinding met anderen, met het leven. Hoe minder diep we ademen, hoe minder we voelen. Tijdens deze meditatie ligt de focus op krachtig inademen, waardoor je in verbinding komt met wat er echt gevoeld wil worden en vrij wil komen.

Deze intensieve ademmeditatie is een toegangspoort tot de emoties en gevoelens, de trauma’s en verwondingen, die in je lijf liggen opgeslagen, en die mogelijk al vanaf de geboorte of zelfs vorige levens bij je zijn. Tijdens deze meditatie kan er boosheid, verdriet, vreugde, pijn of angst naar boven komen. Door de aandacht op de ademhaling kun je deze oude emoties loslaten. Hierdoor ontstaat een gevoel van bevrijding en van intense vreugde, door de reconnectie met je ware zelf.   Een REBIRTHING.  Het leven stroomt weer door je heen! Doordat je zo diep opent door deze actieve meditatie wordt je ook toegankelijker voor de lichtwereld, waardoor er contact ervaren kan worden met overledenen en/of de goddelijke helpers om je heen. Een geschenk uit de hemel.

Aanmelden ivm beperkte plekken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bijdrage : € 20
Locatie: de Lighthouse, Emmastraat 60, Vlissingen

feeling intensive weekend

Feeling-Intensive Retreat

2, 3 en 4 februari

Begeleid door Marieke

Deze Retreat is bedoelt voor diegenen die dieper willen voelen, ten volle het leven willen leven, leren echt genieten!

Uit je hoofd …. Naar je hart….

Het hoofd is een prachtig en krachtig instrument wat we dagelijks nodig hebben. Het hoofd kan ons ook een hoop (schijn)veiligheid bieden door alles onder controle te houden. Als hoofd en hart  niet meer in ballans is kan het een hoop kosten…

Als je als kind gekwetst bent geweest kun je gaandeweg meer in je hoofd gaan zitten en overtuigingen en mechanismen ontwikkelen die je belemmeren ten volle te leven.  Dit kan ook vanuit overdracht van familie karma ontstaan zonder dat je je hier bewust van bent.

Mogelijk kun je weinig herinneringen aan vroeger en begrijp je niet waar het allemaal vandaan komt. Ook in dit geval kun je tijdens deze Retreat zeker aan de slag met jezelf.

Herken je je o.a in..

Ik  houd controle, ik kan niet goed voelen, moeite met uiten over gevoelens, niet echt ten volle genieten,  ik kan niet echt verbinden met de ander  waardoor eenzaamheid ontstaat , Ik heb moeite met huilen,  Ik kan zomaar gek doen en spelen als een kind, schaamte,  het leven heel serieus nemen,  zwaarte,  niet echt gelukkig zijn, geblokkeerd gevoel.

Dit alles kan ook zorgen voor allerlei fysieke ongemakken. De levens energie kan niet goed doorstromen, waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Als er niet geluisterd word naar de roep van het lichaam, kunnen deze klachten verergeren. Het lichaam weet zoveel meer dan het hoofd. Hier ligt alles opgeslagen.

Wat tijdens deze Retreat ingezet wordt is als eerste Mana die je van mij zult ontvangen. Ik kan communiceren met je lichaam  en doorgeven wat het jou wil vertellen. Wat het echt nodig heeft. Welke emoties onderdrukt zijn geraakt. De Mana gaat precies aangeven wat er in de diepte is weggestopt waardoor je  hoofd jouw is gaan beschermen.  Dan gaan we aan de slag met  Lichaamswerk, zoals Body dearmouring , Ademwerk, familie opstelling, Innerlijk kind werk,  Kristalbed enz..  Ook zullen we gebruik maken van de energie van de ZEE die op loopafstand is.

Hierin laat ik me leiden in het moment. Alles gericht om dieper te verbinden met je hartsenergie, waardoor je je dieper verbonden zult voelen met jezelf en de wereld om je heen. Je zult gaan ervaren hoe fijn het is om dieper te voelen, je te verbinden met je lichaam,  om thuis te komen in jezelf.

Deze Retreat is inclusief heerlijk eten en drinken en 2 overnachtingen.
Wanneer je de roep voelt deel te nemen aan deze FEELING-Intensive Retreat betekent het dat jouw ziel klaar is voor een grote volgende stap op jouw reis.

Het weekend start vrijdag 2 februari 19.30 en eindigt zondag 4 februari  17.00 uur en vindt plaats in de Lighthouse, Emmastraat 60, Vlissingen.

Prijs € 495,-  per persoon, all inclusive
Voor vragen en aanmelden mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

secretofmana
 
NIEUW

MANA INTENSIVE RETREAT

16, 17 en 18 februari 2018
Begeleid door Marieke

Dit weekend is vol, het volgende weekend zal zijn 13,14,15 april

Deelname voor maximaal 8 personen.

 

In deze driedaagse Retreat ontvang je Mana en leer je Mana geven en word je herenigd met je oorsprongs energie.

.Je zult meerdere Mana’s ontvangen over verschillende thema’s. Dit is de basis van deze driedaagse.Hiervoor ga ik in samenwerking met jouw hogere zelf, in volle verbinding met de oorsprongs-energie, de bron. Hier vind samenwerking plaats met jouw helpers uit het licht. Ook kan er contact gemaakt worden met overledenen. Vanuit deze verbinding laat ik me verder volledig leiden door de energie van het moment .  Zijn met alles wat is.   Datgene waar jouw ziel klaar voor is zal zich openbaren. Dat zal de Mana duidelijk aangeven. Dit zal tevens de invulling voor jouw weekend bepalen. Je zult door dit weekend terug in je eigen unieke essentie-trilling komen, die door omstandigheden uit dit leven en vorige levens belast is geraakt.  Je zult jouw doel in dit leven hier op aarde herinneren. Thuiskomen in jezelf.

Deze Retreat is voor een beperkt aantal deelnemers en ieder zal intens begeleid worden door mezelf.

Ingezet kan worden o.a lichaamswerk, emotiewerk, ademmeditatie, body dearmouring,  het Kristalbed en de Bronstoel.  Het programma wordt volledig geleid door de Bronenergie wat deze Retreat juist uniek maakt.

Ook zullen we gebruik maken van de energie van de zee die op loopafstand is.

Deze Retreat is inclusief heerlijk eten en drinken en 2 overnachting.

Mana is het doorgeven van Bron energie.  Mana is als manna, dat “brood uit de hemel”, voeding voor de ziel betekent in het oude testament. Mozes trok met het joodse volk door de woestijn en werd door god gevoed met manna  dat uit de hemel viel.  In het Polynesisch betekent Mana ‘Beyond belief’. In Hawaïi betekent Mana “Grote kracht” of “Almachtig” . Mana voelt als een bekend en heel vertrouwd deel van mijzelf.
De tijd is rijp is voor de taal van het licht…de taal die iedereen door Mana kan verstaan…
Tijdens een MANA sessie worden symbolische coderingen en energetische lichtfrequenties door middel van ‘de taal van het licht’ doorgegeven. Deze mag ik in begrijpelijke taal overbrengen zodat de ziels boodschap helder wordt.  Deze codes en lichtfrequenties ondersteunen het menselijk evolutie pad . Je innerlijk weten wordt helderder en hierdoor zal  er meer bewustzijn integreren. Je krijgt duidelijkheid in je levenstaak en wat je daar eventueel nog vandaan houdt. Blokkades verlagen de frequentie van je ziel en vertragen je pad. In deze roerige maar juist speciale periode waarin we nu leven hebben we de keus en mogelijkheid veel uit te zuiveren. Door de ‘nieuwe energie’ die nu op aarde is, heeft er al veel zuivering bij iedereen plaats kunnen vinden en tijdens de MANA sessie mogen de laatste hardnekkige blokkades ook aan het licht komen en daardoor transmuteren.
Mana werkt van binnen naar buiten. Jouw essentie, je ziel, ontvangt heling. Dit gaat doortrillen in het emotionele en fysieke lichaam, waarop deze gaan resoneren. Heling op alle niveaus vindt plaats.
Mijn werkwijze verschilt per persoon en sessie, alles draait om wederzijdse overgave en vertrouwen. Ik hou tijdens de sessie je handen vast, en vanaf dat moment gaat de energie stromen. Dit komt door in o.a woorden, gevoelens, beelden en emoties. Alles wat er door mij heen stroomt bevat pure Bron energie. Er worden soms vorige levens benoemd waar je jezelf zult herkennen in patronen of onderdrukte delen van jezelf die op dat moment vrij mogen komen. Mana zorgt voor bevrijding! Er zijn altijd ‘helpers uit het licht’ nauw betrokken bij de Mana sessies. Hierdoor is de onvoorwaardelijke liefde uit de Bron sterk voelbaar tijdens de sessies, wat een zeer helende werking heeft.  Mana is een bijzondere en unieke ervaring, rijke voeding voor je ziel. Regelmatig gebeurt het dat er tijdens de Mana doorgegeven wordt dat een proces op de Bronstoel plaats mag vinden om direct iets los te laten ofwel te transformeren. Ditzelfde geld voor het Kristalbed als aanvulling om iets wat in de sessie helder wordt gemaakt en waar het licht verder op mag stralen via de lichtbehandeling  door de Entities of Light van dit bijzondere instrument uit Brazilie, van de Casa Dom Ignacio 

Wanneer je de roep voelt deel te nemen aan deze MANA-Intensive Retreat betekent het dat jouw ziel klaar is voor een grote volgende stap op jouw reis.

Het weekend start vrijdag 16 februari 19.30 en eindigt zondag 18 februari  17.00 uur en vindt plaats in de Lighthouse, Emmastraat 60, Vlissingen

Prijs € 495,-  per persoon, all inclusive
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer informatie: http://www.dehelendereisindepraktijk.nl/

 

marieke en lorna byrne

 

Top