Spirituele reizen naar IBIZA en AVALON

brigitteBrigitte Wolfhagen van trueyou.nu organiseert op 12 mei een spirituele reis naar Ibiza en op 18 juni naar Ibiza.

 

 

 

TRANSFORMATIEVE WEEK IN   IBIZA

 

ZATERDAG  12 MEI  t/m ZATERDAG  19 MEI 2018

 

www.TrueYou.nu organiseert een transformatieve en helende reis naar het prachtige spirituele eiland IBIZA. Een week waarin je voeding geeft aan je ziel en aan jouw gelukkig zijn. 

Werkelijk geluk komt van binnenuit en heeft niets te maken met uiterlijke omstandigheden. Hoe kan het anders dat iemand die niets heeft gelukkiger kan zijn dan iemand die alles heeft?

Werkelijk innerlijk geluk heeft te maken met totale zelfacceptatie en je verbinding met je hoogste Zelf. Geluk heeft te maken met jouw zielenpad bewandelen, met luisteren naar je intuïtie, met authentiek durven zijn en met datgene doen waarvoor je hier bent. Geluk heeft te maken met durven “Zijn” en met trouw zijn aan jezelf. Met eerlijk, open en oprecht zijn tegen jezelf en handelen en spreken vanuit de wijsheid in jou.   

Leer deze week verbinding maken met je innerlijke kracht en wijsheid. Met je hoger Zelf en met de Bron. Leer hoe je steeds weer kunt kiezen voor innerlijke vrede en geluk, en hoe dit je allergrootste kracht is. Niet meer jezelf klein maken, maar gaan stáán voor jezelf.

 

Vrouw kom in je kracht!!! Leer werken met de 7 heilige stralen van transformatie en laat je verwonderen door hun effect. Het is een week vol inzichten en initiaties. Van heling, oefeningen, meditaties, bekrachtigingen, voelen, delen en vooral ervaren.  Een week die jouw leven zal verrijken en waar je lang daarna nog veel aan zult hebben.

 Kom mee op deze ontdekkingsreis naar je ware kracht. Gun jezelf dit kado. Want er is niemand die jou meer gelukkig kan maken dan jijzelf.

 Uitstapjes

 

We bezoeken uiteraard de beroemde hippie markt, super grote markt met vele leuke kraampjes en ibiza spullen. Ibiza stad mag natuurlijk ook niet ontbreken.  En het strand bij Es Vedra, de magische rots met een zeer sterk magnetisch veld. Dit wordt de 3e meest magische plek ter wereld genoemd. Er wordt beweerd dat voor Ufo’s een doorgang is naar een geheime basis onder es vedra. Veelal hebben mensen hier iets mystieks waargenomen, soms visioenen, soms inzichten, soms kleine aanwijzingen.

 Het programma

 Start op de eerste avond en eindigt op de laaste avond met een mooie afsluiting, waarnaar we de volgende dag weer richting Eindhoven vliegen.  

In de ochtend en avond is er steeds een programma en ’s middags ben je vrij om te doen waar je behoefte aan hebt. Eten doen we gezamenlijk en na het avond-programma is er de mogelijkheid om gezellig samen te zijn onder genot van een hapje en een drankje.

 Accommodatie 

De accommodatie bestaat uit 2 persoons kamers met een gedeelde badkamer. Wil je een kamer voor jou alleen dan komt er een toeslag van 300 euro bij.

 Kosten

 De kosten voor deze prachtige helende reis bedragen 970 euro. Dit is inclusief vlucht*, de transfer van en naar de luchthaven, overnachtingen/accommodatie met zwembad, workshop, cursusmateriaal en uitstapjes.

 

Het is mogelijk om in termijnen te betalen

 Aanmelden

 Heb je interesse in deze prachtige spirituele vakantie op Ibiza? Wil je meer weten? Of ben je benieuwd hoe de vrouwen vóór jou mijn reizen ervaren? Kijk dan eens in het gastenboek op deze site. Of meld je aan bij Brigitte   06-14555002 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Aarzel niet en gun jezelf kado. Ik heet je van harte welkom en verheug me jou te mogen ontmoeten op het eiland van de Zon.

 * Mocht het zo zijn dat de vluchten boven de 200 euro uit komen, dan kan het zijn dat je iets dient bij te betalen. Meestal is het zo dat hoe later je boekt, hoe duurder ze worden.

 REIS NAAR GLASTONBURY     AVALON

 

MAANDAG  18 JUNI  t/m ZONDAG 24 JUNI  2018

 www.trueYou.nu organiseert een spirituele reis naar Glastonbury.

 Galstonbury is de plek waar vroeger Avalon was. Het is de Hart-chakra van Europa en een enorme krachtplek, waar je automatisch geraakt zal worden en je Hart zich zal openen.

 Je zult initiaties ontvangen en inzichten krijgen. En alles waar jij aan toe bent zal zich openbaren. 

We zullen bezig zijn met de balans tussen mannelijk en vrouwelijk. Met het accepteren en herinneren van je goddelijkheid en met het (her)activeren van de priesteres in jou.  

Je vrouwelijke kwaliteiten mogen zichtbaar worden in alle veiligheid. Je zult de Liefde voor jezelf (weer)  gaan ontdekken, waardoor je in je kracht komt te staan. En al jouw kwaliteiten die jou toebehoren mogen in je herinnering terug keren. Het is een week van heling, oefeningen, meditaties, bekrachtigingen, voelen, delen, bijzondere plekken bezoeken en vooral ervaren.

 Uitstapjes

 We bezoeken de Abbey, waar we een prachtige oefening gaan doen.  Hier ligt het graf van koning Arthur en Guinevere. We bezoeken de Tor met het innerlijk Labyrinth en waar je een prachtige zonsopgang kunt zien en je een indruk krijgt van de mists of Avalon. (hier is een prachtige film van) Ook hier zullen we een prachtig ritueel doen. 

Ook bezoeken we de tuinen van de Chalice well met het symbool van de vesica pisces. Dit is een heilig symbool en creëert het pad tussen de spirituele en de materiële wereld. Met in het midden de kosmische baarmoeder. Het portaal van licht, de schoot van de schepping. Hier is de heilige graal begraven.                            

 Verder heeft Glastonbury een prachtige hoofdstraat met een zeer groot spiritueel gehalte met winkeltjes, stenen, sieraden, massage salons, lekkere eet-tentjes, en een groot aanbod aan allerlei workshops en behandelingen. Je bent vrij om deze naar behoeve te bezoeken.

 Het programma

 Start op de eerste avond en eindigt op de laaste avond met een mooie afsluiting, waarnaar we de volgende dag weer richting Amsterdam vliegen.

 In de ochtend en avond is er steeds een programma en ’s middags ben je vrij om te doen waar je behoefte aan hebt. Eten doen we gezamenlijk en na het avond-programma is er de mogelijkheid om gezellig samen te zijn onder genot van een hapje en een drankje.

 Accommodatie

 De accommodatie bestaat uit 2 persoons kamers met een gedeelde badkamer. Er is een mooie zaal waar we de meditaties en oefeningen doen. En er is een prachtige tuin waar we bij goed weer de oefeningen en meditaties buiten zullen doen.

 Kosten

 De kosten voor deze prachtige helende reis bedragen 775 euro. Dit is inclusief de transfer van en naar de luchthaven in Bristol, overnachtingen, workshop, cursusmateriaal, uitstapjes en entrees.

 Het is mogelijk om in termijnen te betalen

 Aanmelden

 Heb je interesse in deze prachtige spirituele vakantie in Glastonbury meld je dan aan bij Brigitte       06-14555002 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Aarzel niet en gun jezelf dit kado van Avalon. Ik heet je van harte welkom en verheug me jou te mogen ontmoeten in het Hart van europa.

 Warme groet, Brigitte

 

Top