Healing Paul, zondag 28 januari in Heerlen

universum brugNa zijn tweede ‘Bijna Dood Ervaring’ heeft Paul contact met Lichtwezens vanuit andere universa. Zodra hij  zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar.

 

  

‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven.

 

Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. De balans wordt hersteld. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Wie eenmaal is opgetild wil meestal nog een poosje vertoeven is dit veld.

 

 

 

Tijdens een healing is het mogelijk dat je derde oog begint te tintelen. Soms komen oude emoties en tranen vrij.  Je kunt het gevoel krijgen dat er een lichte druk ontstaat, rondom de slaap, de kruin, of een licht prikken in je hersens. Je kunt merken dat een of meerdere Wezens naar je toekomen die jou van nieuwe informatie voorzien. Een ander keer is er een soort van stilte, een aangename leegte, dat voelt alsof je tegen de slaap aanzit. Elke healing is anders. Wat je ook meemaakt, het is volkomen veilig en liefdevol.

Groepshealing
De healing vindt plaats in groepsverband. 

Op 28 januari is er een healing in Heerlen
Meer formatie: www.jijbenteenwonder.nl

 

Lilian Ferru heeft meerdere boeken geschreven over haar ervaringen met Paul en ook een korte roman: 'Aanraking'. Meer informatie, Stichting jij bent een wonder: www.jijbenteenwonder.nl  

 

 

 Voor een impressie van een healing

 

 

Interviiew Lilian Ferru met Patrick Kicken

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
Top