Healing Paul 27 mei in Heerlen

universe planeetPaul is een van de nieuwe healers die in deze tijd de mens begeleidt in zijn proces van zelfgenezing tijdens de golf van transformatie van angst naar liefde.

Lees meer...

Nieuwsbrief en agenda Lighthouse Vlissingen, april

licht lichaamHier schijnt vandaag de zon, in Vlissingen en in mijn hart. Net terug van een exotische cruise reis  Anita Moorjani en Joe Dispenza die daar elke dag seminars gaven. Anita Moorjani is de auteur van het indrukwekkende boek ‘Ik moest doodgaan om mezelf te genezen”.  

Lees meer...

Een reis naar je hart

hart11Stel je hebt alles binnen je bereik om geluk te ervaren, je ziet het alleen nog niet of je vergeet het zo nu en dan?

Lees meer...

Soulhealing 23 en 24 juni The Lighthouse in Vlissingen

tijdlijnThe Lighthouse is een energetische plek waar al een geruime periode de energie zich aan het centreren is, er wordt hier, in de Lighthouse, een portal gemaakt.

Lees meer...

Spirituele reizen naar IBIZA en AVALON

brigitteBrigitte Wolfhagen van trueyou.nu organiseert op 12 mei een spirituele reis naar Ibiza en op 18 juni naar Ibiza.

Lees meer...

In je kracht staan, trueyou.nu

de zon1Wat is dat? Ware kracht.  Vaak hebben we geleerd dat we sterk moeten zijn, ons moeten vermannen, ons niet moeten aanstellen, niet boos mogen zijn. En  en werd ons vertelt waarom we vooral niet moeten voelen wat we voelen.

Lees meer...

Kies opnieuw, de zes stappen naar vrijheid

peter winteraekenTraining kies opnieuw, met Peter Winteraeken, gebaseerd op 'Een Cursus in Wonderen'. Vanaf april in Echt, Zuid Limburg.

Lees meer...

Opening ‘aYam - Awakening Yoga’, 1 februari in Wijnandsrade

kattyOp 1 februari opent ‘aYam- Awakening Yoga, meditatie en Coaching’ haar deuren in Wijnandsrade.

Lees meer...

Spirituele reis naar Glastonbury Avalon

avalon30 JULI  – ZATERDAG  tot en met  5 AUGUSTUS 2017

 

Lees meer...

Profileer je via degoednieuwskrant.nl met jouw event

agenda1140Heb je een praktijk of (web) winkel? Organiseer je workshops, lezingen of evenementen? Is je boek of cd uitgebracht? Zoek je cursisten of cliënten? Of wil je jouw website onder de aandacht brengen? Met de GOED NIEUWS KRANT bereik je gericht de doelgroep.

Lees meer...
Top