Nieuwsbrief met agenda, Lighthouse Vlissingen

kleur vrouw25Vroeger als meisje, wilde ik toneelspeelster of actrice worden. Het grappige is  dat ik steeds meer naar het leven kijk als één groot toneelstuk. Waar ieder zijn unieke rol speelt. Ieder zijn waardevolle aandeel heeft.  Het drama van het leven. Soms is het geweldig en dan weer verschrikkelijk.

Lees meer...

Een reis naar je hart

hart11Stel je hebt alles binnen je bereik om geluk te ervaren, je ziet het alleen nog niet of je vergeet het zo nu en dan?

Lees meer...

Healing Paul, 25 februari in Heerlen

kristalwezensNa zijn tweede ‘Bijna Dood Ervaring’ heeft Paul contact met Lichtwezens vanuit andere universa.

Lees meer...

DAGERAAD, 24 en 25 maart, Epen

de zon1De periode van schemering, direct voorafgaand aan zonsopkomst.  Het wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van licht zonder de aanwezigheid van de zon.

Lees meer...

Healing Paul, zondagochtend 25 maart in Varik

universe planeetPaul is een van de nieuwe healers die in deze tijd de mens begeleidt in zijn proces van zelfgenezing tijdens de golf van transformatie van angst naar liefde.

Lees meer...

Soulhealing 21 april in The Lighthouse in Vlissingen

licht lichaamThe Lighthouse is een energetische plek waar al een geruime periode de energie zich aan het centreren is, er wordt hier, in de Lighthouse, een portal gemaakt.

Lees meer...

Agenda Lighthouse Vlissingen

kleuren roosOnlangs is het Lighthouse in Vlissingen geopend. Een fantastische, sfeervolle, lichtplek, gevuld met liefde, schoonheid, en een adembenemende sfeer. Voor januari en februari staan er een aantal activiteiten gepland.

Lees meer...

Spirituele reizen naar IBIZA en AVALON

brigitteBrigitte Wolfhagen van trueyou.nu organiseert op 12 mei een spirituele reis naar Ibiza en op 18 juni naar Ibiza.

Lees meer...

In je kracht staan, trueyou.nu

de zon1Wat is dat? Ware kracht.  Vaak hebben we geleerd dat we sterk moeten zijn, ons moeten vermannen, ons niet moeten aanstellen, niet boos mogen zijn. En  en werd ons vertelt waarom we vooral niet moeten voelen wat we voelen.

Lees meer...

Kies opnieuw, de zes stappen naar vrijheid

peter winteraekenTraining kies opnieuw, met Peter Winteraeken, gebaseerd op 'Een Cursus in Wonderen'. Vanaf april in Echt, Zuid Limburg.

Lees meer...
Top