In Juli verkrijgbaar: Lilian Ferru: 'Leven met het Licht aan'

boek leven met het licht aanNieuwsbrief. Lieve mensen, wat als je leeft met het licht aan? Is dan opeens alles geweldig met aan de lopende band eenheidservaringen? Dans je dan als een engeltje op de sterren?

 

 

Nee, hoe meer jij jouw ware Wezen ervaart, hoe duidelijker je bent afgestemd op wat je wél en niet wilt. Dat betekent dat je waar nodig grenzen stelt, afscheid neemt van ongezonde relaties, en in staat bent om jezelf in eigendom te nemen.

In dit nieuwe boek vertel ik over mijn leven met Paul. Na een bijna dood ervaring heeft Paul contact met andere dimensies en nodigt hij Lichtwezens uit om zich met ons te verbinden. Spirituele groei biedt echter geen gemakkelijke uitweg uit pijnlijke situaties. Het kan juist de sleutel van de kelder aanreiken waar ik het licht mag laten schijnen. Het was pittig, maar de bevrijding die daarop volgt is het grootste geschenk in mijn leven. Ik maak je deelgenoot van hoe ik steeds meer afstand neem van versleten patronen en de pijn genees waar ik zolang in gevangen zat. Genezen is niet altijd leuk, maar wel noodzakelijk. Wie één is met de Bron, wordt zijn eigen bron van vervulling. Je geeft wat je te geven hebt, maar laat niets meer afdwingen of manipuleren.

Openhartig beschrijf ik het einde van mijn zoektocht. Wie leeft met het licht aan, leeft in waarheid. Dit boek is het touw zodat je niet verdrinkt in het moeras van drama’s en het brengt je rechtstreeks tot het inzicht dat alle liefde bij jezelf begint. Als de wonde is genezen is het leven een groot wonder!

Tijdens het schrijven ontstond er meer inzicht in het effect van de healings. Laag voor laag wordt afgepeld, waardoor er een intense voeling ontstaat met wie je werkelijk bent. Het gaat nog dieper dan ik had gedacht en uiteindelijk is daar de enorme bevrijding. Nog nooit ben ik zo blij geweest als nu.

Het boek verschijnt binnenkort bij uitgever: www.piramidions.nl. Martien Kooy heeft de cover ontworpen en zoals altijd de essentie weten te pakken. www.mypc-it.nl De foto is gemaakt door Sandra Beckers Fotografie.

Op 21 en 22 juni is de Soulhealing in Vlissingen, samen met Marieke Meulenberg. Beide dagen zijn bijna volgeboekt. Als je erbij wilt zijn, laat het dan tijdig weten. Vanwege de grote belangstelling is er op woensdagavond 27 juni om 19:30 uur een extra healing ingelast. Dit staat niet op de website en is alleen bestemd voor mensen die al een healing hebben meegemaakt. Het is de bedoeling dat we in een kleinere groep dieper ingaan op persoonlijke kwesties. Je kunt je nu al aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (beperkt aantal plaatsen).

En tot slot een laatste nieuwtje. Ben je op zoek naar een prachtige fantastische plek in Zeeland? Het Lighthouse van Marieke staat te koop bij www.funda.nl Het ligt vlak bij zee, met een ongelooflijk mooie B&B erbij. Emmastraat 60 in Vlissingen.

Veel liefs, Lilian

 

cover leven met het licht aan 002

 

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Meld je dan aan op de voorpagina van deze website.

 

Top