My Traumatic Life has been my True Initiation- Jared Bull on His Kundalini Awakening

helende wilskrachtJared Bull is fascinated with nearly every subject ranging from Metaphysics to Finances to Yoga to Living Well. It has been his experience of life that you cannot separate any part of it.

Lees meer...

Todd White - Geen slaaf van angst meer (Nederlands)

kleuren vlinderTodd White - Geen slaaf van angst meer (Nederlands)

Lees meer...

Lilian Ferru over Ontkrampen

lichaam waterOnlangs vertelde ik in een nieuwsbrief hoe ik tijdens een healing van Paul in een enorme kramp terecht kwam. Vanaf mijn middenrif trok het naar mijn kruin, alsof ik in een bankschroef zat, waarna ik het gevoel had alsof mijn hersens onder stroom stonden.

Lees meer...

Healing Paul, mensen vertellen....

kleuren liefde spiriaalMensen vertellen over hun ervaringen met de healings van Paul. Ineke zet de eerste keer na drie jaar weer stappen zonder krukken, iets dat medisch eigenlijk niet kan. Lydie was klaar voor vertrek en kwam weer tot leven. Andre ziet Paul vaker 'verschijnen'. Met thema's als: 'Ik besta en ik ben door en door krachtig'.

Lees meer...

Healing Paul: de ervaring van Ineke

hart10Ineke vertelt over haar ervaring na de healing van Paul. Over hoe ze na drie jaar de eerste stappen zonder krukken zet en wat de healing innerlijk met haar heeft gedaan. www.jijbenteenwonder.nl

Lees meer...

Menselijke geest is een hopeloze babbelbox, aldus David Hawkins

gedachten1140Op een dag vraagt de menselijke geest zich af:‘Wat is er in hemesnaam mis met ons?’ ‘Waarom is geluk zo vluchtig?’‘Waar vind ik antwoorden?’

Lees meer...

Issa, Zoon van de Zon


kleuren jezus1In dit boek beschrijft Kiara Windrider hoe het leven van Jezus eruit zou hebben kunnen zien. Hierbij baseert hij zich op alternatieve bronnen over het leven van Jezus. Het is een boeiend verhaal met mooie inzichten en hoe te verbinden met het goddelijke in en buiten onszelf.
Lees meer...

Lilian Ferru in gesprek met Yasmin Verschure: ‘Ik laat God’

kleuren bloemen2Zwerfster, spreekster, schrijfster en ambassadeur van de liefde, Yasmin Verschure, vertelt over haar laatste boek: ‘Volk van mijn volk’, waar zij vluchtelingen een gezicht geeft.

Lees meer...

Who do you THINK you are? - Dr. Gabor Maté with Diederik Wolsak

verbondenheid2Zo mooi! Who do you THINK you are? - Dr. Gabor Maté with Diederik Wolsak

Lees meer...

Nosso Lar, Stad van de Licht, must see

lichtstadEn toen was de link van de indrukkende film Nosso Lar zomaar van het internet verdwenen. Dankzij de reactie van een van onze lieve lezers op de nieuwsbrief, is er een nieuwe link gevonden. Kijken en eventueel downloaden.

Lees meer...
Top